dimecres, 30 d’abril del 2025
Focaccia
›
Ingredients - 560 gr. de farina (si pot ser de força millor) - 460 gr. d’aigua - 5 gr. de llevat set o 15 gr. de llevat fresc...
1 comentari:
divendres, 3 de juliol del 2020
Llaminera de porc amb cireres "light"
›
Hola a tots i totes! Seguim amb la dieta de menjar sa i restriccions, així que aquesta llaminera és una manera de menjar la carn de forma sa...
1 comentari:
divendres, 26 de juny del 2020
Gelats de préssec, nectarina i quéfir i de gerds i quéfir
›
Hola a tots i totes! Seguim amb la dieta super sana, així que el gelat tradicional està prohibit, però no per això no podem gaudir d’un gela...
divendres, 19 de juny del 2020
Pa de motlle
›
Hola a tots i totes! A casa ens agrada menjar pa de motlle de forn de pa, més artesanal, no d’aquest industrial que venen al super. I aquest...
1 comentari:
dissabte, 13 de juny del 2020
Llaminera de porc amb poma
›
Hola a tots i totes!! Aquesta vegada m’he endarrerit una mica per publicar el post, però és que no he trobat gaire el moment d’escriure... P...
dissabte, 23 de maig del 2020
Panets de llet
›
Hola a tots i totes!!! Avui us deixo una altra recepta de brioxeria. Aquests panets de llet són una recepta del Xavier Barriga, extreta del ...
divendres, 15 de maig del 2020
Nyoquis de remolatxa amb salsa de xampinyons
›
Hola a tots i totes! Avui porto una recepta que faig tot sovint a casa i que ens agrada molt. Ja tinc al blog els nyoquis de carbassa , que...
›
Inici
Visualitza la versió per a web