Per començar la "rentré" us porto una recepta més fàcil impossible!!
La veritat és que no he estat gaire amant de la Salsa Pesto fins no fa gaire.... suposo que sobretot era perquè aquest tipus de salses de pot o industrials no em fan gaire gracia i sovint les trobo una mica fortes.
En aquest cas, la meva recepta és una mica al nostre gust i no és gaire forta, de fet se li pot posar una mica d’all si es vol un gust més potent o una mica de sal.
La quantitat és suficient, en el nostre cas, per fer un parell de vegades pasta per a dues persones.
És la cosa més senzilla del món i queda molt més bona que les comprades!
Ingredients:
- 50gr de pinyons
- 30gr de fulles d’alfàbrega fresques
- 40gr de formatge parmesà
- 100ml d’oli d'oliva
- 1 dent d'all petit
Preparació:
Posem tots els ingredients al pot de la batedora i triturem bé fins que estigui tot ben lligat.
Podem tastar de gust i afegir-hi una mica més d’all o formatge, segons al gust.
Un cop tinguem la salsa feta, s’aguanta molt bé a la nevera durant uns dies.
Per usar-la, només cal bullir una mica de pasta i quan encara sigui calenta posar-hi la Salsa Pesto. Quan sigui freda de la nevera estarà una mica sòlida, però amb l’escalfor de la pasta quedarà perfecta!
Descarrega la recepta en PDF en català
Descarga la receta en PDF en castellano
Estic d'acord, la salsa industrial i la casolana no tenen res a veure, i el pesto en particular es nota molt! I tant senzilleta que és de preparar... queda boníssima!
ResponEliminaMarta
O i tant Marta!! En un moment la tens feta i queda boníssima!!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaNeus! Que xulo tornar-te a llegir!! :)
ResponEliminaLa salsa al pesto no ha estat mai la meva preferida però un dia vaig menjar-la feta a casa i la veritat... és molt molt i molt millor! M'agrada molt la recepta!
Una abraçada
Gràcies per la benvinguda!! La veritat és que la casolana no té res a veure amb les comprades i és molt més bona!
EliminaDos años esperando q actualices para q subas esta salsa verde??? Curratelo más mujer!! T propongo tu conejo al ajillo jaja
ResponElimina