Aquesta és una recepta de la cuinera Eva Arguiñano que vaig "pescar" de la web del seu programa "Hoy Cocinas Tu". És força ràpida de fer i el resultat és força curiós: un bescuit amb una textura semblant a la tarta de Santiago amb gust a pastanaga i ametlles. A la recepta original li posaven Kirsch, però jo no l'hi vaig posar perquè no en tenia. Segur que la repeteixo!! A la web posava que es pot acompanyar el bescuit amb una bola de gelat però nosaltres a casa ens el varem menjar tal qual i ens va encantar!!
- 100 g de pastanaga
- 100 g de ametlles en pols
- 2 ous
- 15 g de farina
- 75 g de sucre
- ratlladura de la pell d'una llimona
- 2 cullerades de Kirsch (licor de cireres)
- gelat de diferents gustos per acompanyar
Preparació:
Posa en un bol els ous, la ratlladura de la llimona i el Kirsch. Amb la batedora de varetes barreja bé la mescla.
En un altre bol posa les ametlles moltes i la farina, ratlla la pastanaga y afegeix-la. Barreja tot molt bé.
Uneix el contingut dels dos bols en un mateix recipient i barreja bé. Col·loca aquesta massa en un motlle de bescuit i posa-ho al forn a 180 ºC durant uns 20 minuts.
Treu el bescuit del forn i desmotlla, quan estigui fred. Col·loca’l en un plat i acompanya'l amb una bola de gelat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.