- Aletes de pollastre al forn
- Amanida de patata o "piriñaca"
- Aperitiu de salmó fumat i formatge fresc
- Arròs al cava
- Arròs amb calamars i carxofes
- Arròs verd melós amb gambes i calamars
- Amanida de patata o "piriñaca"
- Aperitiu de salmó fumat i formatge fresc
- Arròs al cava
- Arròs amb calamars i carxofes
- Arròs verd melós amb gambes i calamars
- Bigoti de crema de Sant Josep
- Bombons de gianduja
- Brioixos d’espinacs
- Broquetes de gambes amb beixamel
- Bombons de gianduja
- Brioixos d’espinacs
- Broquetes de gambes amb beixamel
- Canelons de pernil dolç farcits de carbassó i ricotta
- Cigrons amb bacallà
- Crema catalana amb pinya
- Crema d'avellanes
- Crema de porro i poma
- Crema freda de carbassa i taronja
- Crepes de gall d'indi, formatge i xampinyons "portobello"
- Crepes de porro i formatge
- Croissants de mantega
- Croquetes de pollastre i ricotta
- Croquetes de tonyina
- Coca de Sant Joan
- Codonyat
- Cigrons amb bacallà
- Crema catalana amb pinya
- Crema d'avellanes
- Crema de porro i poma
- Crema freda de carbassa i taronja
- Crepes de gall d'indi, formatge i xampinyons "portobello"
- Crepes de porro i formatge
- Croissants de mantega
- Croquetes de pollastre i ricotta
- Croquetes de tonyina
- Coca de Sant Joan
- Codonyat
- Faves a la catalana
- Fideuada de verdures amb allioli d'olivada
- Fideus Yakisoba amb gambes i truita
- Flam de llimona
- Flam de torró
- Fideuada de verdures amb allioli d'olivada
- Fideus Yakisoba amb gambes i truita
- Flam de llimona
- Flam de torró
- Galeta de Sant Blai
- Galetes Blaugrana
- Galetes de colors (xocolata i llimona)
- Galetes de formatge
- Gelat de vainilla
- Galetes Blaugrana
- Galetes de colors (xocolata i llimona)
- Galetes de formatge
- Gelat de vainilla
- Gelats de préssec, nectarina i quéfir i gerds i quéfir
- Guatlles en salsa caçadora
- Guisat de carbassa
- Guatlles en salsa caçadora
- Guisat de carbassa
- Iogurt gelat de cireres
- Magdalenes
- Magdalenes (o Muffins) de mandarina
- Magdalenes/Muffins de plàtan
- Magdalenes Xavier Barriga
- Magret d’ànec amb salsa de maduixes
- Magret d’ànec amb salsa de vi negre
- Mandonguilles amb sípia i pésols
- Melitzanosaláta
- Milfulles de pinya i formatge
- Mini cupcakes de pernil
- Mini cupcakes de salmó
- Mongetes del ganxet amb esqueixada
- Mousse de cervesa i xocolata
- Mousse de formatge amb codonyat
- Mousse de llimona
- Mousse de mango i iogurt
- Mossegades de bròquil
- Muffins de xocolata i cireres
- Muffins-Donut
- Musclos a la marinera
- Magdalenes (o Muffins) de mandarina
- Magdalenes/Muffins de plàtan
- Magdalenes Xavier Barriga
- Magret d’ànec amb salsa de maduixes
- Magret d’ànec amb salsa de vi negre
- Mandonguilles amb sípia i pésols
- Melitzanosaláta
- Milfulles de pinya i formatge
- Mini cupcakes de pernil
- Mini cupcakes de salmó
- Mongetes del ganxet amb esqueixada
- Mousse de cervesa i xocolata
- Mousse de formatge amb codonyat
- Mousse de llimona
- Mousse de mango i iogurt
- Mossegades de bròquil
- Muffins de xocolata i cireres
- Muffins-Donut
- Musclos a la marinera
- Orxata de Xufla
- Panets de llet
- Pannacotta de iogurt amb sorpresa de nabius
- Pastís de carbassa amb crema de carbassó
- Pastís de pinya
- Pastís Guinness
- Plum de pinya colada
- Pollastre a la cervesa
- Pannacotta de iogurt amb sorpresa de nabius
- Pastís de carbassa amb crema de carbassó
- Pastís de pinya
- Pastís Guinness
- Plum de pinya colada
- Pollastre a la cervesa
- Rissotto de xampinyons i carxofes amb tempura de gambes
- Rotllets de carn de porc farcits de bacon i xampinyons amb salsa
- Salsa Pesto
- Sopa de Ceba
- Sopa de Farigola
- Sopa Miso amb fideus de blat sarraí
- Sopa oriental de pollastre
- Sopa de Ceba
- Sopa de Farigola
- Sopa Miso amb fideus de blat sarraí
- Sopa oriental de pollastre
- "Tiramisú" de poma
- Tiramisú de Torró
- Tofu amb salsa Teriyaki
- Tortell de Reis
- Trena amb poma, plàtan i maduixa
- Truitetes de xanguets (“chanquetes”)
- Tofu amb salsa Teriyaki
- Tortell de Reis
- Trena amb poma, plàtan i maduixa
- Truitetes de xanguets (“chanquetes”)
- Vedella amb llenegues
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.