Aquesta recepta també la vaig trobar remenant per la pàgina web del programa “Hoy cocinas tu” que presenta la Eva Arguiñano, i em va semblar una manera perfecta d’utilitzar una terrina de formatge mascarpone que tenia feia temps a la nevera i estava a punt de caducar. Ella utilitza alga agar-agar per espessir la salsa però jo vaig utilitzar gelatina de cua de peix perquè no tenia agar-agar. Queda unes postres molt lleugeres i fresquetes. Proveu-lo, us agradarà!!
Ingredients (2 persones):
- mitja pinya
- 150 g de formatge mascarpone
- 50 g de sucre
- 1 taronja
- 1 rajolí de rom
- 1 full de gelatina
Preparació:
Pela la pinya i talla, longitudinalment, tres làmines. Talla-les per la meitat. Talla la resta de la pinya a daus i reserva'ls.
Barreja bé el formatge amb una cullerada de sucre. Neteja bé la taronja i afegeix a la barreja la pell ratllada. Aboca un raig de rom i remou bé amb una vareta fins a aconseguir una massa homogènia. Afegeix els daus de pinya i reserva.Esprem la taronja i barreja el suc amb el sucre restant en un cassó. Quan estigui calent, afegeix la gelatina (prèviament hidratada) i remou perquè s'espesseixi una mica. Reserva.
Munta les milfulles començant per col·locar al centre del plat una làmina de pinya. Posa-hi per sobre una cullerada de la crema de formatge. Tapa amb una altra làmina de pinya i repeteix l'operació tantes vegades com vulguis. Banya amb la gelatina de taronja.
M'encanta, ha de ser refrescant i molt lleuger, ideal pels dies de calor que ja s'acosten... La presentació en milfulles queda molt vistosa i el toc de rom ha de quedar sensacional. Apuntat!
ResponEliminaCertament queda un postre molt refrescant i lleuger, molt adequat per a dinars abundants!! Proba'l, t'agradará!
ResponElimina