Seguint amb els receptes per a la dieta, vaig fer aquest pollastre a la cervesa que queda sucós i gustós per poder seguir la dieta sense haver de menjar sempre a la planxa!!! Proveu-lo, segur que us agrada!!.... i és tan fàcil!!!!
Ingredients:
- 400-500 g de pollastre (jo vaig utilitzar pits desossats)
- 2 cebes petites
- 2 tomàquets madurs
- 1 cervesa (250ml)
- 1 pot de xampinyons en conserva
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
Preparació:
Es talla la ceba en juliana i el tomàquet en trossos. Es salpebra el pollastre i es posen tots els ingredients, excepte els xampinyons, en una cassola amb un rajolí d’oli.
Deixem que tots aquests ingredients vagin fent xup-xup a foc lent, fins que el pollastre sigui cuit.
Un cop el pollastre estigui cuit, el retirem de la cassola juntament amb la fulla de llorer i triturem tota la resta d’ingredients. Passem aquest puré per un colador i ho tornem a posar tot a la cassola, tant el suquet com el pollastre. Afegim els xampinyons i deixem que faci xup-xup una micona més.
Nota: Jo vaig utilitzar xampinyons en conserva perquè no en tenia de naturals, però es pot fer igual rentant-los i tallant-los a trossets però deixant que coguin més estona.
Si tots els plats de dieta fossin tan bons, sempre estariem de regim, je je je....
ResponEliminaClar que sense pa per sucar.... ja no es el mateix ;)
En el tema pa tens raó, però per això intento fer cosetes que no siguin a la planxa, perquè sinó la dieta se't fa pesada..... La veritat és que associem la dieta a menjar "soso" però es poden fer coses força sabroses!!!
ResponEliminaEl guisat és una passada, el toc de la cervessa i el sabor dolç dels xampis fa que sigui un plat de primera. Petons.
ResponEliminaMoltes gràcies!! Certament queda molt bo i és tan tan fàcil!!!
ResponElimina