diumenge, 16 de juny del 2013

Croquetes de pollastre i formatge ricotta



El primer que he de dir és que en dic croquetes però de croquetes només en tenen l’arrebossat....  Per fer la massa de les croquetes no s’usa una beixamel com passa amb les croquetes convencionals, sinó que només es fa servir el formatge i la carn. Vull provar de fer-les amb un altre tipus de formatge, més cremós i gustós perquè segur que són molt més intenses!

Ingredients:

- 100 g de formatge ricotta
- 150 g de pollastre (jo vaig utilitzar el pollastre del brou, que ja està bullit, però es pot utilitzar pollastre cru bullint-lo o coent-lo en un paella prèviament.
- Sal
- Pebre
- Pa ratllat
- 1 ou

Preparació:

Barregem el pollastre ben trinxat amb el formatge ricotta, afegint una mica de sal i pebre fins que estigui feta una pasta.
Fem boletes i les arrebossem passant-les primer per ou i després per pa ratllat.
Fregim les boletes en oli abundant i ben calent.


13 comentaris:

  1. Quina pinta!! A mi no m'agrada gaire, la incorporació de beixamel a les croquetes. I per tant, les teves em semblen genials, a més que sóc molt formatger. Bona idea això de fer-les rodones!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marina si ets força formatgera posa-hi un formatge més contundent, com un brie o un camembert, per exemple, perquè així quedaran més meloses y gustoses! Amb ricotta van quedar un pelet seques pel meu gust i el formatge es nota poc.

      Elimina
  2. Em sembla que ens serviran per un sopar, a casa, ben aviat! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que en quedeu ben contents!! A més a més admeten mil versions, canviant el formatge, posant espècies, canviant el pollastre....

      Elimina
  3. A qui no li agraden les croquetes? no conec a ningú. Fa poc vaig provar les de formatge ricotta i són un vici...vàrem demanar un altre plat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa meva les croquetes agraden molt!! La veritat és que a aquestes jo la propera vegada els posaria un formatge una mica més potent o més quantita de ricotta, perquè sinó, en ser el ricotta un formatge discret, no es nota gaire! Tot i això són per repetir, ràpides i boníssimes!!

      Elimina
  4. ¿Conoces tú a alguien a quien no le gusten las croquetas? Porque yo no, desde luego. Y con ingredientes tan suaves y tan bien avenidos, creo que el éxito lo tienes de tu lado sí o sí.

    Feliz semana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. yo no conozco a nadie, no. y en mi casa tengo verdaderos adictos croqueteros!! estas son distintas pero buenisimas!

      Elimina
  5. M'apunto la recepta, la trobo molt més fàcil que amb beixamel.
    I amb un formatge més gustós segur que encara millor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. son facillíssimes!! i a més a més rapides! amb un brie o un camembert han de quedar d'allo més bé, també!

      Elimina
  6. para los adictos a la palabra "croqueta" otra combinación sensacionalmente rica y super apetecible¡¡
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. y además rapidisimas Miquel!! una buena propuesta para un aperitivo de esos qu tu ideas, no?

      Elimina
  7. Unes tapes ben bones! Neus, recepta que miro, plat que em menjaria amb els ulls tancats!! :)

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.