dilluns, 6 de gener del 2014

Tortell de reis 2014



Aquest any no us penjo la recepta del tortell perquè ja la teniu penjada aquí, però us deixo la fotografia d'un dels tortells que he fet aquest any, que només han estat dos farcits meitat de nata i meitat de crema. I a més a més, com a novetat us adjunto el verset que s’adjunta al tortell, que he agafat del blog Cuinaperllaminers.  

 FELIÇ DIA DE REIS!


Imatge dels reis procedent de http://cositasderoci.blogspot.com.es/2011/01/la-historia-de-los-reyes-magos.html



Descarrega la recepta en PDF en català
Descarga la receta en PDF en castellano

12 comentaris:

  1. Quina pintassa que tenen aquests tortells, jo aquest any no l'he pogut fer, però és que vec els vostres i m'en entren unes ganes!!!!

    Bon dia de REIS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse semblen una cosa super complicada i la veritat és que no ho són, la base és deixar-los temps! A casa tots coincideixen que eren millors que els comprats, perquè ni havia per comparar!

      Elimina
  2. Respostes
    1. Eren molt bons! A casa els van semblar millors que els de pastisseria!

      Elimina
  3. T'ha quedat perfecte! I farcit de nata i crema és genial, així segur que encertes tots els gustos ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Gemma! Doncs encara farcint-los de nata i crema per deixar content al màxim de gent possible, en va haver algun que em va reclamar el de massapà! L'any vinent els farciré d'aquesta manera!

      Elimina
  4. Hola !!! quina bona pinta aquet tortell...farcit de dos gustos...no es mala idea aixi agrada a totom....un petonettttt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Mamilu! La veritat és que vaig tenir a la família contenta, però tot i això hem van reclamar el farcit de massapà!

      Elimina
  5. te ha quedado genial, mejor que los comprados, me encanta, besos
    Sofía

    ResponElimina
    Respostes
    1. en casa gustó mucho y la verdad es que estaba riquisimo!

      Elimina
  6. Quina bona pinta, t' ha quedat perfecte.

    ResponElimina
  7. Com que per reis sempre estic "a casa" a Catalunya però tinc els estris de cuina "a casa" a Suïssa, encara no he fet mai un tortell!! Aquest any però he comprat al mercat de Girona les fruites necessàries i em sembla que faré un tortell de reis al mes de febrer: més val tard que mai!! :D

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.