dilluns, 8 de febrer del 2010

Pannacotta de iogurt amb sorpresa de nabius


Quan vaig veure aquesta recepta a la cuina de casa vaig pensar "aquesta l'he de fer avui mateix!". Tenia uns iogurts a punt de caducar, així que vaig decidir aprofitar-los en aquesta recepta per fer-los més atractius i que es mengessin ràpidament! He de confessar que el meu resultat no va ser tant light com el de la Gemma, ja que jo vaig utilitzar iogurts ensucrats normals, no desnatats, i la melmelada no era sense sucre, perquè vaig aprofitar la que tenia oberta a la nevera. Tot i això, va quedar deliciós i molt atractiu!

Tot seguit us reprodueixo la recepta que va penjar la Gemma.




Ingredients:

- 4 iogurts 
- Sucre
- 4 cullerades de melmelada de nabius (o la que vulgueu)
- 2 fulles de gelatina
- 50ml de llet desnatada

Preparació:

Posar en remull la gelatina en aigua freda.
Barrejar els iogurts amb el sucre. Escalfar la llet al microones i dissoldre-hi la gelatina escorreguda. Barrejar-la amb els iogurts.
Repartir els iogurts en copes omplint-les fins a la meitat i deixar-les 10 minuts a la nevera. Afegir una cullerada de melmelada a cada copa i acabar d'omplir-les amb la resta de iogurt.
Reservar a la nevera fins que qualli, decorar i servir ben fresc.


1 comentari:

  1. és una recepta fàcil i amb un resultat espectacular, sobertot si no dius el secret... segur que sorprens als convidats!
    I no passa res si no és light ;)

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.