dilluns, 26 d’abril del 2010

Pollastre a la Cervesa


Seguint amb els receptes per a la dieta, vaig fer aquest pollastre a la cervesa que queda sucós i gustós per poder seguir la dieta sense haver de menjar sempre a la planxa!!! Proveu-lo, segur que us agrada!!.... i és tan fàcil!!!!




Ingredients:

- 400-500 g de pollastre (jo vaig utilitzar pits desossats)
- 2 cebes petites
- 2 tomàquets madurs
- 1 cervesa (250ml)
- 1 pot de xampinyons en conserva
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva

Preparació:

Es talla la ceba en juliana i el tomàquet en trossos. Es salpebra el pollastre i es posen tots els ingredients, excepte els xampinyons, en una cassola amb un rajolí d’oli.
Deixem que tots aquests ingredients vagin fent xup-xup a foc lent, fins que el pollastre sigui cuit.
Un cop el pollastre estigui cuit, el retirem de la cassola juntament amb la fulla de llorer i triturem tota la resta d’ingredients. Passem aquest puré per un colador i ho tornem a posar tot a la cassola, tant el suquet com el pollastre. Afegim els xampinyons i deixem que faci xup-xup una micona més.


Nota: Jo vaig utilitzar xampinyons en conserva perquè no en tenia de naturals, però es pot fer igual rentant-los i tallant-los a trossets però deixant que coguin més estona.



4 comentaris:

  1. Si tots els plats de dieta fossin tan bons, sempre estariem de regim, je je je....
    Clar que sense pa per sucar.... ja no es el mateix ;)

    ResponElimina
  2. En el tema pa tens raó, però per això intento fer cosetes que no siguin a la planxa, perquè sinó la dieta se't fa pesada..... La veritat és que associem la dieta a menjar "soso" però es poden fer coses força sabroses!!!

    ResponElimina
  3. El guisat és una passada, el toc de la cervessa i el sabor dolç dels xampis fa que sigui un plat de primera. Petons.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies!! Certament queda molt bo i és tan tan fàcil!!!

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.