No hi ha millor manera de retornar l’activitat al blog que amb una crema ben fresqueta d’aquestes que venen tant de gust a l’estiu.
Vaig escoltar aquesta recepta al programa TOT ÉS POSSIBLE de RAC1, on la Mireia Carbó participa cada 15 dies. Quan la vaig escoltar no vaig dubtar ni un segon que la faria i no vaig trigar gaire.
Us recomano molt la recepta, queda una crema fresca i lleugera, ideal per a un sopar o dinar lleugeret en aquesta època de l’any.
Ingredients:
- 4 porros
- 4 pomes
- 50 g de mantega
- 750 ml d’aigua
- 500 ml de llet
- Sal i pebre
Preparació:
En una cassola amb mantega, saltegeu a foc suau els porros i la poma, tallats a trossos petits, sense que agafin color.
Afegiu l’aigua i la llet i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Tritureu-ho amb la batedora elèctrica i passeu-ho pel colador xinès.
Serviu la crema ben freda acompanyada de crostons de pa fregit o bocinets de poma ruixada amb llimona.
Aquesta recepta de la Mireia la faig molt sovint i queda bonísssima!!!!! A casa ens encanta, fresqueta a l'estiu entra molt bé i sempre té molt èxit.
ResponEliminajo també la vaig escoltar i, cosa extranya, em vaig atrevir a fer.la.
ResponEliminaCom que alguna cosa havia de fallar, la vaig trobar un pel líquida. la propera vegada crec que disminuiré la quantitat d'aigua...
Petonets
Carme-M.
Gemma, és cert que queda boníssima i super fresqueta!!! Per ara per l'estiu és ideal!!
ResponEliminaCarmeta!!!! Per fi m'has escrit!! Com esteu guapa??!!! A veure si us paso a veure, que ja tinc ganes de veure a la petita!!
Així que la vas probar???? Pensava que estaries massa enfeinada per a ficar-te a la cuina!!! Bé, ja saps, com més ho intentis més bé et quedarà!! Petonets guapixima!!!
Perdoneu les dues per haver trigat tant en contestar, però és que vaig super liadíssima!!
Merci pels missatges!
Hola!
ResponEliminaDes del bloc olletadeverdures.cat fa temps que intentem aplegar tots els blocs de cuina escrits en català dins d’una secció anomenada gastrosfera. Fa molt poc hem “descobert” el teu i avui t’escric per a fer-te saber que l’hem inclós. Espero que no et faci res, però si no vols constar-hi digue’ns ho, si us plau: no voldriem tenir-te sense el teu consetiment!
A veure si t'animes a continuar escrivint, que les receptes tenen molt bona pinta totes! ;-)
Salut!