dilluns, 21 de febrer del 2011

Muffins-Donut


I seguim amb la segona part de l'esmorzar per la feina!!

Aquests són l'altre tipus de muffins que vaig portar a la feina el dia del meu aniversari. També vaig treure la recepta del blog Bocadosdecielo.
El resultat són uns muffins amb gust a vainilla que recorden una mica als donuts, ja que porten un glassejat per sobre molt semblant als dels típics donuts que tots hem menjat!!!

Espero que us agradin!!



Ingredients:

- 300gr de farina.
- 1 / 2 sobre llevat royal.
- 1 culleradeta de bicarbonat.
- Una mica de sal.
- 2 ous.
- 250 g de iogurt.
-100gr. de sucre moré
- 4 cullerades soperes d'oli.
- Una culleradeta de cafè de vainilla en pols.

Per a la glaça:

- 100gr. de mantega fosa.
- 75 gr. de sucre glas.
- 1 culleradeta de vainilla en pols.

Preparació:

Preescalfar el forn a 200 º.
Mentre, barregem la farina amb el llevat, el bicarbonat i la sal.
D'altra banda barregem els ous amb el iogurt, el sucre moré, l'oli i la vainilla.
Unir les dues barreges, el just per humitejar els ingredients secs.Posar en motlles de magdalenes o muffins.
Enfornar 15 minuts.

Cobertura: barrejar el sucre blanc amb la vainilla en pols i la mantega fosa. Quan traguem els muffins, en calent arrebossar en aquesta glaça.


I aquí tots els muffins-donut llestos per marxar cap a la feina!!


















2 comentaris:

  1. Caram, tenen una pinta deliciosa! Els teus companys de feina devien quedar ben contents!

    ResponElimina
  2. I tant que hi van quedar!! Tanmateix he de dir que a mi hem van agradar més les de xocolata. és clar que jo sóc adicte a la xocolata o sigui que jugaven amb avantatge!

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.