dilluns, 14 de març del 2011

Escamarlans al forn


Aquesta no és una recepta fàcil, és facilíssima!!! És una recepta que a casa meva s'ha fet molt per festes i no sé ben bé d'on ha sortit, però us ben asseguro que queda boníssima i molt "resultona"!

No poso quantitas perquè en aquest cas això va una mica a gustos i perquè depén de la gent que n'hagi de menjar i de com s'utilitzi el plat, si com a primer, aperitiu,....

Espero que us agradi!!!



Ingredients:

- Escamarlans (que siguin una mica grans)
- Sal
- Pebre
- Pa ratllat


Preparació:

Es tallen els escamarlans per la meitat en vertical i es posen en una plata de forn. Se'ls hi posa per sobre una mica de sal, de pebre i de pa ratllat. Es fiquen al fron preescalfat uns 10-12 minuts amb el gratinador no molt alt i llestos!!



2 comentaris:

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.