Feia molt de temps que volia fer uns "flamenquines" i seguint amb la cosa flamenca, em vaig decidir a fer-los! Tot i això, he de dir que no són uns flamenquines autèntics, ja que els típics cordovesos es fan amb llom de porc i jo els vaig fer amb pit de gall d'indi. La veritat és que tenia pit de gall d’indi i el volia fer d’alguna manera diferent, no a la planxa, com sempre, per variar, i se’m va acudir fer aquest plat!
El cert és que és un plat força senzill i molt divertit per a nens i grans. Us deixo la recepta, jo vaig modificar una que vaig trobar per Internet, però suposo que hi haurà mil i una varietats, tot i que la base sempre és la mateix, llom de porc i pernil del país.
Ingredients:
- Pit de gall d’indi filetejat
- Pernil del país
- Pa ratllat
- Ous
- Julivert
- All
- Sal
- Oli d'oliva
Preparació:
Posar un o dos talls de pernil a sobre d’un filet de gall d’indi i fer un rotllo.
Per altra banda, barrejar l’all i el julivert amb el pa ratllat (també venen pa ratllat amb all i julivert incorporats) i batre els ous.
Arrebossar els rotllos passant-los primer per l’ou i després pel pa ratllat.
Fregir amb oli d’oliva i posar-los amb paper absorbent un cop fregits per tal que deixin anar l’oli que els sobra.
I ja estan llestos!
me n'alegro de veure com "remuntes". Olé la cuinera més eixerida de catalunya! ja era hora que actualitzessis la web. em copiaré el pastís de pinya. petons.
ResponEliminaC-M de G.
Moltes gràcies guapa!! Jo també me'n alegro de tornar a tenir ganes de cuinar, perquè m'encanta!!!
ResponEliminaApa!! Quina pinta les flamenquines. Ho hauré d'intentar jo també, però no crec ni que s'assemblin a les teves.
ResponEliminahttp://www.casaboix.es