diumenge, 8 de desembre del 2013

Sopa oriental de pollastre





He de confessar que amb aquesta recepta estreno un llibre que tinc des de fa molt temps a la biblioteca, crec que fa gairebé un any, i que encara no havia estrenat; és el llibre de la Eva Arguiñano sobre el programa Hoy cocinas Tú. La veritat és que tot sovint em passa què cau a les meves mans un llibre, una revista, una recepta solta, i penso: Ui, quines coses més bones, ho faré! I es queden abandonades les receptes a la biblioteca dels llibres de cuina.... Bé, avui he esmenat aquest error amb aquesta sopa! Queda una sopa amb un toc oriental boníssim, molt senzilla i ideal per ara que fa fred.

Ingredients:

- 100 ml de salsa de soja
- 1 ceba tendra
- Col
- Alga wakame seca
- 3 bolets shitake secs
- 150 g de pit de pollastre
- ½ culleradeta de gingebre molt
- Pebre
- 50 g de maicena

Preparació:


Per fer les boletes de pollastre, caldrà trinxar la carn de pollastre amb un tros de la ceba tendra (1/4 part). Un cop tinguem la carn picada, li afegim el gingebre molt, pebre, la maicena i un rajolí de la salsa de soja, fins que obtinguem una pasta, amb la qual farem boletes i les reservarem.
Posem en una olla aigua a escalfar i hi afegim la resta de la ceba tendra i la col tallades en juliana. Hi afegim l’alga i els bolets, prèviament hidratats durant 15-20 minuts, tallats petits. Per acabar hi afegim també la salsa de soja i deixem cuinar una estoneta, fins que la col i la ceba siguin gairebé cuites.
Fiquem les boletes de pollastre a l’olla i deixem que cogui tot junt a foc lent fins que les boletes siguin cuites. 




Descarrega la recepta en PDF en català

12 comentaris:

  1. Quina sopa més oriental que t´ha quedat ;-D! No sóc gaire amant de la soja. De fet, no m´agraden ni els iogurts i la llet de soja per molt que ho intento...provaré la sopeta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. a mi si m'agrada la soja,i força, així que penso que si a tu et costa una mica i la vols tastar, posa-li una mica menys de soja

      Elimina
  2. Una sopeta molt agradable per aquests dies de fred. M'agrada molt la combinació dels ingredients: la soja, el gingebre, els bolets..... Una manera diferent de menjar sopa. La provaré. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no et decebrà Chus!! queda molt bona! jo potser la propera vegada hi posare una mica menys de gingebre en pols, però igualment queda boníssima!!

      Elimina
  3. Bona estrena, Neus! M'agraden les sopes d'estil oriental, la teva segur que era boníssima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. sempre em passa que vaig deixant els llibres una mica abandonats, però amb aquest ja hi he posat remei! queda una sopa lleugera i boníssima!!

      Elimina
  4. Tastar alguna sopa oriental és una assignatura pendent! Aquesta em sembla fantàstica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. a mi m'agraden molt però a casa només havia fet la miso, i aquesta queda espectacular i lleugereta! prova-la que és molt fàcil i boníssima!

      Elimina
  5. Hola Neus soy el Jose de clase he visto que tienes varias recetas y a cual mejor voy a probar de hacer una y te comento suerte y sigue a sin te deseo lo mejor besos. Este es mi correo para estar en contacto ymes05@hotmail.com

    ResponElimina
  6. Neus una buena sopa aunque no estemos acostrumbrados a estos ingredientes.
    Bon Nadal
    peto

    ResponElimina
  7. UNa sopar original i motl bona, ideal pel fred que fa aquests dies.
    Molt bona estrena del llibre!

    ResponElimina
  8. Online Casino site! | Live Dealer & Table Games
    At Lucky Club we offer you an experience of playing table games from the comfort of your own home, from 카지노사이트luckclub home to the excitement of big payouts. We have

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.