divendres, 4 de març del 2011

Espaguetis a la carbonara autèntica


Hola a tots i a totes!!!

Aquesta setmana vaig força tard amb l'entrada al bloc però és que he estat super liada i no m'he pogut posar a escriure, encara que si a cuinar!!!

Jo segueixo molt el programa d'en Karlos Arguiñano. Trobo que fa receptes senzilles però que donen molt bon resultat! Així que veient el programa em vaig fixar fa uns dies en aquesta recepta.
Es tracta d'uns espaguetis a la carbonara, segons ell amb la salsa carbonara autèntica que es fa a Itàlia, amb una salsa força diferent a la carbonara a la que estem acostumats però deliciosa pel meu gust.

Ell feia fins i tot la pasta fresca, però jo no vaig arribar a tant, ja que no tinc màquina per fer pasta, entre d'altres coses, així que vaig usar uns espagueti de blat de moro, d'aquí el color tant groc de la pasta.
Bé, ara us presento la recepta, que també la podeu trobar a la plana de l'Arguiñano.



Ingredients:

- 200 g de pasta
- 100 g de bacon fumat tallat a tires
- 3 ous
- 75 g de formatge (jo li vaig posar parmesa)
- 5 grans d'all
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre


Preparació:

Pela i làmina 5 grans d'all i daural en una paella amb un rajolí d'oli. Afegeix el bacon. Un cop daurat, retira els alls. Reserva.
Per elaborar la salsa, separa els rovells de 3 ous i posa-ls en un bol. Salpebra. Afegeix el formatge i barreja.
Posa a bullir abundant aigua en una cassola. Posa a coure la pasta de 6-9 minuts. Escórrer. Bolca la pasta en el bol de la salsa i barreja bé.

Serveix la pasta en un plat fons, acompanya amb uns trossets de bacon fregit i s'empolvora una mica de formatge ratllat i pebre mòlt per sobre.


2 comentaris:

  1. punyatera, que d'aquests muffins tan bonissims no en varem veure ni un quan estavem tots junts!! segur que estaven deliciosos perque tenen una pinta increible. El paper per emblicar-los és una idea molt original i segur que me la copio. enhorabona per seguir endavant amb el blog ( ja era hora ! ) i per aquetes receptes tan bones i idees originals.

    petonets

    Carme-M

    ResponElimina
  2. LLàstima que estiguessiu a Sabadell!!! Però ara que me'n vaig cap allà de ben segur que porto alguna coseta algun dia que podreu tastar tots!!! És que al departament d'ara som moltíssima gent i si els havia de convidar a tots a esmorzar m'arruinava!!!! També fa molt el fet de tenir cuina pròpia!!! No et preocupis, que segur que aviat us porto alguna coseta!!

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.