dilluns, 23 de juliol del 2012

Magret d'ànec amb salsa de vi negre


  
Una altra vegada el magret d'ànec és el protagonista del meu blog! Però és que m'encanta! I es pot fer de moltes maneres possibles!!
La recepta d'avui és super senzilla, ja que la salsa de vi negre és molt facileta i la combinació entre la salsa una mica agredolça i el magret és excel·lent!


Ingredients:

- 1 magret d’ànec
- 200 ml de vi negre
- 2 cullerades de mel
- Sal
- Pebre

Preparació:

Posar el vi i la mel en una paella i deixar reduir fins que adquireix una consistència espessa com de caramel.
Salpebrar l'ànec i fer uns talls a la pell del magret, a la part on està el greix, i posar-lo en una paella a foc mig per aquesta part per tal que deixi anar el greix i es vagi coent. Quan estigui ben ros per aquesta part girar-lo i tenir-lo només uns minuts.
Tallar el magret i posar-lo al plat amb una mica de salsa de vi negre i amb l’acompanyament que ens sembli, jo vaig triar unes patates tallades ben primetes i fregides.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.