La veritat és que
inicialment el menjar xinés i el menjar japonés em tirava una mica endarrere,
però suposo que era per les experiències que havia tingut en aquest tipus de
restaurants. D’un temps cap aquí, he menjat en restaurants d’aquest tipus força
millors i m’he anat introduint en aquest món i m’encanta!
Un company de
feina em va recomanar una botiga d’alimentació oriental a Barcelona on es poden
trobar moltíssimes coses i la veritat que ara hi vaig sovint. Aquí vaig comprar
aquesta salsa Yakisoba i els fideus, que la veritat és que donen molt molt bons
resultats i que proporcionen un plat súper complet.
En aquest cas els
vaig fer amb truita a la francesa i gambetes pelades, però es poden fer amb gairebé qualsevol cosa,
pollastre, vedella, només verdures, porc, salmó, etc....
La base sempre és
la mateixa, una base de verdures, els fideus i la salsa.
Ahhh!!! En aquest
cas vaig usar fideus de blat instantanis, però també els he fet amb fideus d’arròs
i queden igual de bons!
Ingredients (4
pers):
- 1 Pebrot vermell
- 1 Pebrot verd
- 1 Porro
- 1 ceba
- 2-3 pastanagues
- 1 carbassó
- 2 ous
- 400 gr de fideus
- Gambes pelades
- Oli d’oliva
- Salsa Yakisoba
Preparació:
Tallar totes les
verdures a trossos petits, en juliana, i anar coent en una paella a foc mitjà
amb un rajolí d’oli afegint-les amb el següent ordre: la ceba i el porro, els
pebrots i la pastanaga, i per acabar el carbassó, deixant entre un i altre grup
que es coguin les verdures que hem afegit anteriorment. Un cop cuites totes les
verdures reservar.
Batre els 2 ous
amb una mica de sal i fer una truita francesa ben primeta. Treure de la paella
i tallar a trossos petits. Reservar
Posar un rajolí d’oli
en una paella i sofregir les gambetes. Reservar.
Coure els fideus
tal i com indica el paquet. En el meu cas, jo els fico en aigua bullent durant
5-6 minuts. Colar i reservar.
Ara arriba el
moment de barrejar tot els ingredients. Agafem un recipient on ens hi càpiga
tot i anem posant els diferents ingredients, barrejant-los tot junts, a foc
lent. Afegim la salsa Yakisoba, això va una mica al gust, i barregem bé. I ja
els tenim llestos per menjar!!
Nota: En
realitat, tot això s’ha de fer en un wok i s’ha d’anar fent plat per plat, és a
dir, en racions individuals, però jo a casa tinc inducció i el wok no em
funciona gaire bé, o jo no li he agafat la pràctica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.