dimecres, 3 de febrer del 2016

Reactivació del blog

Hola a tots i a totes de nou!!!

No, no estava desapareguda, sinó que he estat força inactiva interactivament parlant....
Tot va començar perquè vaig tenir problemes amb el disc dur on tenia totes les fotografies i les receptes, de fet se’m va espatllar i vaig trigar força a recuperar part de la informació, no tota. Gairebé alhora vaig començar a treballar de nou i passo gairebé 12 hores fora de casa, la qual cosa fa que cuinar més enllà de la cuina diària sigui força complicat.
Entre una cosa i l’altre, vaig anar deixant el blog de banda, sempre pensant “t’hi has de posar”, sempre fent fotos a allò que pot estar bé per compartir, sempre triant i llegint receptes..... fins ara!

Ara, després de gairebé dos anys vull reactivar el blog i començar a posar tot allò que tinc pendent i tot allò que vagi fent!

En breu començaré a penjar noves receptes, però volia comentar una novetat que hi haurà al blog: en totes les receptes es podrà trobar un enllaç des d’on descarregar la recepta en català i en castellà.
Encara no ho tinc posat a totes les receptes però ho aniré fent mica en mica perquè tothom que vulgui les pugui descarregar.

Bé, sé que la tornada serà dura, com quan tornes a la feina després de les vacances, però mica en mica m’aniré posant al dia!

Ens veiem aviat!



2 comentaris:

  1. Ben tornada! Una alegria tornar-te a llegir! Petons.

    ResponElimina
  2. Gràcies Chus!! Espero no tornar a desaparèixer durant tant de temps!! En breu publico alguna coseta bona!

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.