dimarts, 12 de març del 2019

Llorets a la meunier


Hola de nou!!!

Altra vegada he estat gairebé dos anys amb el blog inactiu.... Però és que ha sigut un temps de mil canvis i el més important és la personeta que fa 7 mesos va arribar a les nostres vides! Així que he estat ocupadíssima, i ho segueixo estant, però començo a treure temps per dedicar-me a la cuina! 

La recepta d'avui és força fàcil de fer però és boníssima i sembla un plat super elaborat! 
Per començar vull presentar-vos aquest peix fantàstic que és el lloret o raor. Jo personalment no el coneixia però quan el vaig veure a la peixater no hi podia treure els ulls, perquè és preciós i destacava moltíssim entre el gris dels altres peixos.

Preguntant a la Núria, la peixatera, em va comentar que era un peix boníssim i molt preuat, amb una carn semblant al llenguado, però amb una veda de pesca molt molt curta i que normalment arriba a les peixateries a un preu de 80-100 € el quilo! Òbviament aquell dia el preu era una quarta part d'aquest, i per això va venir a casa. 
Pel que em va comentar, simplement fregits són boníssims, però com que em va dir que eren semblants a un llenguado vaig decidir fer-los a la meunier. I el resultat no ens va poder agradar més! Espero que us agradi la recepta! 

Ingredients (2 persones):
- 4 Llorets o raors
- Farina
- Sal
- gr.  Mantega
- el suc d'una llimona 
- 2 cullerades de brou de carn
- julivert picat
- Oli d'oliva

Preparació:
Posar un bon raig d'oli en una paella, salar i enfarinar el peix i fregir-los en l'oli ben calent. Un cop fregits reservar.
Treure l'oli de la paella i afegir-hi la mantega; quan sigui fosa, afegir el suc de llimona, el brou de carn i el julivert picat i deixar que arrenqui el bull.
Emplatar el peix i posar-hi la salsa per sobre. I ja estan preparats per menjar!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.