divendres, 3 de juliol de 2020

Llaminera de porc amb cireres "light"


Hola a tots i totes!
Seguim amb la dieta de menjar sa i restriccions, així que aquesta llaminera és una manera de menjar la carn de forma sana i no tan monòtona. Això sí, amb una salsa una mica més gruixudeta i amb una mica de vi seria molt millor. Tot i això, el resultat és una carn sucosa i força saborosa, que t’ajuda a menjar sa i amb productes de temporada. Hem d’aprofitar les cireres, que aviat se’ns acabaran!

Ingredients (2 persones):

- 1 llaminera de porc d’uns 400gr
- 24 cireres aproximadament
- 100 ml d’aigua
- 100 ml de brou de carn
- Oli d’oliva verge extra

Preparació:
Rentar i treure el pinyol a les cireres i posar-les en un cassó amb l’aigua. Deixar coure 5 minuts.
Salpebrar la llaminera. Posar un bon raig d’oli en una paella i daurar la llaminera per tots els costats perquè quedi segellada.
Afegir el brou de carn, baixar a foc mig i tapar. Deixar coure 5 minuts.
Destapar, girar la llaminera i apujar el foc. Deixar fins que el brou es redueixi més o menys a la meitat.
Afegir les cireres i deixar coure uns 5 minuts més.
Tallar la llaminera a talls gruixuts i servir amb les cireres.


Nota: si es vol espessir una mica la salsa, afegir una culleradeta de farina de blat de moro diluïda en aigua quan afegim les cireres.

Descarrega la recepta en PDF en català

Descarga la receta en PDF en castellano

1 comentari:

  1. I thank you for your efforts, bringing you interesting information. Thank you so much
    foodnetwork

    ResponSuprimeix

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.