divendres, 3 de juliol del 2020

Llaminera de porc amb cireres "light"


Hola a tots i totes!
Seguim amb la dieta de menjar sa i restriccions, així que aquesta llaminera és una manera de menjar la carn de forma sana i no tan monòtona. Això sí, amb una salsa una mica més gruixudeta i amb una mica de vi seria molt millor. Tot i això, el resultat és una carn sucosa i força saborosa, que t’ajuda a menjar sa i amb productes de temporada. Hem d’aprofitar les cireres, que aviat se’ns acabaran!

Ingredients (2 persones):

- 1 llaminera de porc d’uns 400gr
- 24 cireres aproximadament
- 100 ml d’aigua
- 100 ml de brou de carn
- Oli d’oliva verge extra

Preparació:
Rentar i treure el pinyol a les cireres i posar-les en un cassó amb l’aigua. Deixar coure 5 minuts.
Salpebrar la llaminera. Posar un bon raig d’oli en una paella i daurar la llaminera per tots els costats perquè quedi segellada.
Afegir el brou de carn, baixar a foc mig i tapar. Deixar coure 5 minuts.
Destapar, girar la llaminera i apujar el foc. Deixar fins que el brou es redueixi més o menys a la meitat.
Afegir les cireres i deixar coure uns 5 minuts més.
Tallar la llaminera a talls gruixuts i servir amb les cireres.


Nota: si es vol espessir una mica la salsa, afegir una culleradeta de farina de blat de moro diluïda en aigua quan afegim les cireres.


1 comentari:

  1. I thank you for your efforts, bringing you interesting information. Thank you so much
    foodnetwork

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.