dijous, 27 de setembre del 2012

Aperitiu de salmó fumat i formatge fresc



Darrerament estic publicant al blog receptes massa senzilles, i aquesta n’és una altra!! Dec estar una mica gandula..... Tinc pendent penjar la recepta que vaig presentar al concurs de la revista CUINA, que va convocar per a blogaires i que tenien com ingredient principal la cervesa, però  són unes postres i darrerament només publicava receptes dolces, així que....
Simplement és un “tunejat” de les típiques torradetes amb salmó que tots hem menjat en algun aperitiu de dinar familiar!


Ingredients:

- 1 ou
- 1 paquet de salmó fumat
- Formatge cremós tipus Philadelphia
- Anet
- Pa de motlle

Preparació:

Posem a bullir l’ou, fins que sigui cuit. Uns 12 minuts més o menys. Quan sigui cuit, el deixem refredar, el pelem i el ratllem. Reservem.
Torrem el pa de motlle i el tallem a trossos, jo ho he tallat cada llesca en 3 trossos, però es poden fer en forma de triangle, per exemple.
Agafem les làmines de salmó fumat, les tallem per la meitat i li posem a una de les puntes una mica de formatge crema i anet. Enrotllem el salmó fent un rotllo.
Posem els rotllos de salmó i formatge a sobre del pa torrat i li posem ou ratllat per sobre.


4 comentaris:

  1. Les receptes sencilles son les que més éxit tenen.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Senzill però boníssim, i això és el més important.
    Això sí, també volem veure les postres amb cervesa, eh? ;)

    ResponElimina
  3. Ana, és ben cert que les receptes senzilles són les millors!!

    Gemma, el proper post seran les postres de cervesa segur!!

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.