Darrerament estic
publicant al blog receptes massa senzilles, i aquesta n’és una altra!! Dec estar
una mica gandula..... Tinc pendent penjar la recepta que vaig presentar al
concurs de la revista CUINA, que va convocar per a blogaires i que tenien com
ingredient principal la cervesa, però són
unes postres i darrerament només publicava receptes dolces, així que....
Simplement és un “tunejat”
de les típiques torradetes amb salmó que tots hem menjat en algun aperitiu de
dinar familiar!
Ingredients:
- 1 ou
- 1 paquet de salmó
fumat
- Formatge cremós
tipus Philadelphia
- Anet
- Pa de motlle
Preparació:
Posem a bullir l’ou,
fins que sigui cuit. Uns 12 minuts més o menys. Quan sigui cuit, el deixem
refredar, el pelem i el ratllem. Reservem.
Torrem el pa de
motlle i el tallem a trossos, jo ho he tallat cada llesca en 3 trossos, però es
poden fer en forma de triangle, per exemple.
Agafem les
làmines de salmó fumat, les tallem per la meitat i li posem a una de les puntes
una mica de formatge crema i anet. Enrotllem el salmó fent un rotllo.
Les receptes sencilles son les que més éxit tenen.
ResponEliminaPetons.
Senzill però boníssim, i això és el més important.
ResponEliminaAixò sí, també volem veure les postres amb cervesa, eh? ;)
Ana, és ben cert que les receptes senzilles són les millors!!
ResponEliminaGemma, el proper post seran les postres de cervesa segur!!
molt bo Neus
ResponEliminabon cap se setmana