divendres, 21 de setembre del 2012

Classe amb en Pep Nogué a l'Espai Bonpreu



Avui no penjo una recepta, sinó un petit apunt sobre una experiència:  Una classe amb en Pep Nogué!. Avui ha estat el primer dia que he participat en una de les seves classes i la veritat és que m’ho he passat d’allò més bé i m’ha encantat l’experiència.
En Pep Nogué és un excel·lent cuiner i millor comunicador, que fa que les gairebé 2 hores que passes amb ell se’t passin en un tres i no res, gracies a la seva afabilitat i a la complicitat que adquireix amb els participants.


Les tres receptes que ha fet el Pep contenien algun tipus de beguda alcohòlica, i la veritat és que les tres m’han semblat extraordinàries, i no trigaré gaire a fer-les.

Platillo de cordonet, pollastre, salsitxa i rovellons


Cremós de fetge de pollastre amb vermut negre


Toffe de xocolata i licor de préssec


Bé, només volia explicar l’experiència viscuda i que tan m’ha agradat. No trigaré en tornar, si puc, i tampoc a fer les seves receptes!

13 comentaris:

  1. Qué ràpida has sigut fent el post. A mi també m'ha agradat molt i ho que es segur que faré es el platillo.
    El proper dijous hi ha el taller de Caprabo, vindràs?
    No tens el gadget de seguidors?
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El platillo també ha estat un dels meus preferits, tot i que el foie gras de final de mes m'ha semblat ideal per quan tens convidats i vols fer una mica de pica-pica, i la xocolata em torna boja, així que el toffe també el faré.... tot i això suposo que el platillo també serà el meu primer, perquè és el que pots fer qualsevol dia per dinar i m'ha encantat!
      Ara ja tinc el gadget de seguidors!

      Elimina
  2. Que ràpida! M'alegro que t'hagi agradat el taller, en Pep és fantàstic.
    Segur que ens anirem trobant als propers tallers, oi? ;)

    ResponElimina
  3. M'alegro d'haver-te conegut i espero que ens trobe ens propers tallers!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Al taller de la Mireia del proper dijous no m'hi he apuntat perquè no hi puc anar, llàstima perquè tinc moltes ganes d'anar a un taller de la Mireia.

    He estat tan ràpida perquè vaig arribar a casa molt contenta.... i mira, em va fer gràcia comentar-ho.

    Segur que ens trobem en d'altres tallers, perquè crec que un cop ho proves això enganxa.

    Gràcies a les tres!

    ResponElimina
  5. Hola Neus, quina llàstima que no puguis anar al taller de la Mireia. Amb aquest moment no et situo i m'hages agradat coneix·ert.
    La propera vegada que ens trobem et presentes.
    Va estar molt be el taller d'en Pep, el que mes m'agrada d'ell, una persona propera i simpàtica.
    Bé, espero que ens veiem aviat.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Hola Isabel,

    La veritat és que estava força tallada, perquè era la primera vegada que hi anava i tot això. La propera vegada em presento i us dic qui sóc!
    La classe em va encantar i espero poder repetir aviat!

    Ens veiem

    ResponElimina
  7. Hola Neus, gràcies pel teu comentari...Jo també hi era apuntada al Taller d' en Pep. Sóc una incondicional seva...però la RENFE em va fer la pirula i vaig avisar la Gemma... A la propera ens veiem...

    Miraré de trobar les teves magdalenes.

    ResponElimina
  8. Hola Neus! He vist que m'has vingut a visitar al meu bloc. Jo tampoc no et coneixia, potser ho hauríem fet en aquesta classe del Pep, jo també hi estava apuntada, com la Cristina! Però RENFE em va fer una mala passada i no vaig poder arribar a temps... :-( Gràcies per la crònica! Ja estaré al cas de les receptes. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cristina i Marina!! jo vaig estar pensant q tampoc arribava a la classe perque quan vaig arribar a la Renfe deien que el tren portava retard pero vaig tenir la sort que als 5 minuts en va passat un! llàstima que no poguessiu venir... a la propera ens veiem!!

      Cristina, el mateix dia que vaig veure les magdalenes al teu blog a casa ja van dir que em posés a fer feina, jijiji i vam poder confirmar que aquestes queden com les de forn de pa!! sospito que aquesta serà la recepta dominant a casa des d'ara!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  9. Neus la proxima vez te identificas,me encanta conocer a los blogeres en vivo y en directo y no sabia que estabas como no tienes foto no te puedo reconocer.Bueno las proxima nos saludamos ya vistes que la peña de blogers es muy abierta.
    Del taller solo decirte que si me sigues sabras que la mayoria de las receptes del Pep las hago,ayer ya probe el platillo y nos encanto y hoy el cremoso de higado que era para que la familia lo provase y el domingo que tengo 10 invitados se lo voy a poner,va a quedar genial,ademas de bueno,facil y rico rico.
    peto

    ResponElimina
  10. Hola Neus, et dic el mateix que el Miquel, la propera tens que identificar-te, nosaltres també hi érem, es molt agradable posar cara a les persones amb les et vas seguint (perquè ho faré), doncs aquests tallers per blocaires son molt agradables.
    Fins la propera. Petons

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.