Mai havia fet musclos a la
marinera, però si els havia provat en algun lloc. He de dir que els musclos no
són del meu marisc preferit però amb aquesta salseta em van agradar moltíssim i
força millors que molts dels que et posen en molts llocs.... Proveu-los perquè
queden fantàstics, i amb uns bons musclos de la zona de l’Ebre com aquests
encara més!
Ingredients:
- 1kg de musclos
- 1 ceba
- Un dent d’all
- 1 tomàquet madur
- 1 culleradeta de carn de
pebrot (“pimiento choricero”)
- Pebre negre
- Sal
- 1 got de vi blanc
- 1 branca de julivert
Preparació:
Rentem els musclos i els
traiem les barbes, si cal els rasquem una mica la closca. Tot seguit els posem
en una olla amb el vi blanc i la branca de julivert, els tapem i els deixem
fins que s’obrin a foc mig-alt, remenant de tant en tant. Quan estiguin llestos
els deixem refredar una mica i tot seguit anem retirant una de les closques de
cada musclo, els reservem juntament amb un got de l’aigua que han deixat anar.
Piquem la ceba i el dent d’all
ben petites i els posem en una paella amb un raig d’oli. Quan estiguin cuits i
afegim el tomàquet ratllat. Un cop estigui tot ben confitat hi afegim la carn
de pebrot i una mica de pebre negre. Hi
incorporem els musclos i l’aigua d’aquests i deixem que tot plegat faci xup-xup
uns minutets fins que estigui la salsa reduïda al nostre gust.
que buen plato tus mejillones a la marinera,me encantan asi, con un vino blanco fresquito o una cerveza y ya soy feliz
ResponEliminapeto
Me encantan, siempre que puedo los hago, para mi son un vicio y encima sano, besos
ResponEliminaSofía
A la marinera són bonísims! A mi els musclos tampoc és el marisc que m'agradi més, però queda una salseta tan bona.... :)
ResponEliminaQue no es perdi mai la tradició amb plats tan bons com aquest! petons
ResponElimina