dimarts, 25 de juny del 2013

Arròs al cava




Aquest arròs és una recepta d’en Karlos Arguiñano, crec que la vaig treure d’algun dels seus llibres fa molt temps. La faig tot sovint perquè a casa agrada molt. No es pot dir que sigui una recepta molt light, però queda com un rissotto molt bo i gustós.A més a més és una recepta súper senzilla!

Ingredients:

- 4 tassetes d'arròs
- 1 ceba
- 1/2 l de cava
- 1/2 l de brou de carn
- 1 got de nata líquida
- 100 gr de formatge ratllat
- Oli d'oliva verge
- Sal

Preparació:

Es pica fina la ceba i es posa a coure en una cassola amb una mica d'oli.
S'afegeix l'arròs i es remena breument.Es mulla amb el cava i es deixa que s'absorbeixi totalment.
S'afegeix el brou calent poc a poc. Es deixa coure uns 20 minuts, es rectifica de sal i 2 minuts abans d'acabar la cocció s’afegeix el formatge i la nata.Es barreja tot molt bé i es serveix.


14 comentaris:

  1. Mmm.... amb cava deu quedar un risotto super fi, per un dinar de diuemge molt bo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. queda un rissotto amb un puntet ben bo i és ideal per un dinaret de diumenge!

      Elimina
  2. Té tot l'aspecte d'un bon rissotto, però amb cava ha de ser una delícia. Com que és poc light ens el reservarem per dies especials.
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. aixo Montse és ideal per un dia especial i a més a més molt més facil que un rissotto!!

      Elimina
  3. No havia vist mai fer arròs amb cava! M'encanta la combinació! L'haurem de provar! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. prova'l Monica perque queda bonissim i amb el cava té un puntet molt bo!

      Elimina
  4. Jo també sóc de les que faig cara de sorpresa...De luxe!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si que és curiosa la recepta!! a casa meva aquest arros es una institució!

      Elimina
  5. que bueno y cremoso que se ve este rissoto Neus.
    peto

    ResponElimina
  6. Hola Neus, tens un premi al meu bloc. Passa-t'hi per recollir-lo. Petons.
    http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/07/un-altre-premi.html

    ResponElimina
  7. Que bueno ese arroz, con cava tiene que tener un sabor de lujo, besos
    Sofía

    ResponElimina
  8. Neus a casa el meu home fa el risotto amb vi negre i la gent sempre es queda a quadres :D Està boníssim i segur que aquesta versió amb cava ummmmmmmmm! Jo ja fa temps que he substituït el vi blanc de molts plats per cava: m'encanta!!!!!!!!!! La provarem! :)

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.