Aquest arròs és una recepta
d’en Karlos Arguiñano, crec que la vaig treure d’algun dels seus llibres fa
molt temps. La faig tot sovint perquè a casa agrada molt. No es pot dir que
sigui una recepta molt light, però queda com un rissotto molt bo i gustós.A més a més és una recepta súper senzilla!
Ingredients:
- 4 tassetes d'arròs
- 1 ceba
- 1/2 l de cava
- 1/2 l de brou de carn
- 1 got de nata líquida
- 100 gr de formatge ratllat
- Oli d'oliva verge
- Sal
Preparació:
Es pica fina la ceba i es
posa a coure en una cassola amb una mica d'oli.
S'afegeix l'arròs i es
remena breument.Es mulla amb el cava i es
deixa que s'absorbeixi totalment.
S'afegeix el brou calent poc
a poc. Es deixa coure uns 20
minuts, es rectifica de sal i 2 minuts abans d'acabar la cocció s’afegeix el
formatge i la nata.Es barreja tot molt bé i es
serveix.
Mmm.... amb cava deu quedar un risotto super fi, per un dinar de diuemge molt bo.
ResponEliminaqueda un rissotto amb un puntet ben bo i és ideal per un dinaret de diumenge!
EliminaTé tot l'aspecte d'un bon rissotto, però amb cava ha de ser una delícia. Com que és poc light ens el reservarem per dies especials.
ResponEliminaPetonets
aixo Montse és ideal per un dia especial i a més a més molt més facil que un rissotto!!
EliminaNo havia vist mai fer arròs amb cava! M'encanta la combinació! L'haurem de provar! Una abraçada!
ResponEliminaprova'l Monica perque queda bonissim i amb el cava té un puntet molt bo!
EliminaJo també sóc de les que faig cara de sorpresa...De luxe!
ResponEliminasi que és curiosa la recepta!! a casa meva aquest arros es una institució!
EliminaUn rissotto ben alegre!!! i bo!
ResponEliminabonissim!
Eliminaque bueno y cremoso que se ve este rissoto Neus.
ResponEliminapeto
Hola Neus, tens un premi al meu bloc. Passa-t'hi per recollir-lo. Petons.
ResponEliminahttp://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/07/un-altre-premi.html
Que bueno ese arroz, con cava tiene que tener un sabor de lujo, besos
ResponEliminaSofía
Neus a casa el meu home fa el risotto amb vi negre i la gent sempre es queda a quadres :D Està boníssim i segur que aquesta versió amb cava ummmmmmmmm! Jo ja fa temps que he substituït el vi blanc de molts plats per cava: m'encanta!!!!!!!!!! La provarem! :)
ResponElimina