dilluns, 26 de desembre del 2011
Flam de torró
Aquest són les postres que vaig fer pel dinar d'ahir. La recepta la vaig treure del blog de la Gemma, de la cuina de casa, que sempre penja receptes molt "resultones" i garantitzades!
Aquest flam no queda tan suau com un flam d'ou però té força gust de torró, ideal per a aquestes dates!
La Gemma havia fet aquestes postres al microones, però jo les he fet al forn, al bany maria durant una hora i mitja més o menys.
Ara us ho explico!!
Ingredients:
- Caramel
- 6 ous
- 500ml de llet
- 400g de torró de xixona
- 3 cullerades soperes de sucre
Preparació:
Ratllar el torró. Batre els ous, la llet i el sucre. Barrejar amb el torró i abocar al motlle untat amb caramel. Coure-ho al forn al bany Maria durant 1 hora o hora i mitja (segons el tipus de motlle) a 180º. Per controlar si és cuit punxar amb un escuradents.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Fàcil i boníssima! A casa el fem sovint i sempre triomfa ;)
ResponEliminaRealment va ser un èxit i acompanyada amb una boleta de gelat de vainilla, com ho vam fer, deliciosa!! Les teves receptes són sempre un èxit!
ResponElimina