La salsa es pot tenir feta d’abans i quan has de dinar només cal fer el magret, així que és fantàstica i força ràpida de fer!
Ingredients (2 pers.):
- 500g de magret d’ànec
- 200g de maduixes
- 40g de mantega
- 1 cullerada de Cointreau
- 1 cullerada de rom
- Sal
- Pebre negre molt
- Una culleradeta de sucre
Preparació:
Per preparar la salsa, poseu en un cassó la mantega, les maduixes netes, el rom, el Contreau i una mica de sucre, sal i pebre. Feu-ho bullir tot uns 7 minuts i tritureu-ho amb el túrmix. Ha de quedar una salsa molt fina.
Salpebreu el magret i fregiu-lo a foc lent per la part greixosa. Quan estigui daurat fregiu-lo una mica per l’altra banda. Talleu-lo a làmines molt fines i col•loqueu-les al plat.
Per servir, posar una mica de salsa per sobre del magret.
Jo per decorar he usat uns talls de poma passats per la paella amb una mica de mantega i sucre i unes patates fregides tallades a làmines ben fines.
Que vagi de gust!
El magret queda molt bé amb una salsa dolça i àcida. L'he fet amb poma, figa, raïm, mango... però mai amb maduixes. Ho provaré ;)
ResponEliminaQueda molt bo!! Jo l'he fet amb una salsa de vi negre i mel i també és deliciós!! Aquests contrastos de dolç i salat a mi m'encanten!! Prova'l, t'agradarà segur!!
ResponElimina