Feia uns dies que
tenia per la nevera una pasta brisa i uns espinacs bullits, així que un dia per
sopar em vaig animar a fer aquesta
quiche, que queda deliciosa i és molt senzilla de fer.
Les quiche es
poden fer de gairebé qualsevol cosa i són un plat ideal per un sopar informal
amb amics o per menjar en fred o calent
en qualsevol ocasió.
En aquest cas,
vaig agafar com a base una quiche de porros i poma que té la Clemenvilla al seu
blog Bocadosdecielo, que ja he fet varies vegades i surt deliciosa.
Espero que la
proveu perquè el contrast entre els espinacs, la ceba confitada i el bacon
queda deliciós!! A casa va volar!!
Ingredients:
- 1 pasta brisa
- 300 g d’espinacs
bullits i ben escorreguts
- 2 cebes
- Unes tires de
bacon (al gust)
- 200 g nata líquida
- 2 ous
- 40 g de formatge
(jo vaig posar Emmental)
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Preparació:
Per començar
caldrà confitar la ceba; per fer-ho, la tallem a juliana i la posem en una
paella amb un rajolí d’oli a foc molt suau, sense sal, i removent-la de tant en
tant. Ha de deixar-se a la paella fins que agafi un color torradet,
preneu-vos-ho amb calma perquè pot estar a la paella ben bé més d’una hora.
Reservem.
Folrem un motllo
amb la pasta brisa i li fem uns foradets amb una forquilla.
En un bol
barregem els ous, amb la nata i el formatge, ho salpebrem i hi afegim els
espinacs, el bacon tallat a trossets i la ceba confitada. Barregem bé.
Posem la barreja
dins el motllo i ho enfornem, amb el forn prèviament escalfat, a 200ºC fins que
la veiem dauradeta.
M'agraden moltíssim les quiches.Per mi un ingredient bàsic és el bacó. Aquesta combinació la trobo deliciosa- I, sempre amb ceba.
ResponEliminaA mi també m'agraden les quiches, amb espinacs surt molt bona i es un altre manera de menjar verdures.
ResponEliminaPetons.
M'encanten les quiches, són ideals per fer net de nevera ;)
ResponEliminaAmb aquesta combinació ha de quedar ben bona!
Neus, una proposta deliciosa i un farcit molt ben escollit. Com a la Cristina, l'Ann i la Gemma, m'encanten les quiches! Petons
ResponEliminaRiquísima estaría esta quiche, es lo bueno que tienen que abres la nevera y con lo que tienes montas una quichepara disfrutar.
ResponEliminaUn besito
Teniu totes molta raó!! Són fantàstique per fer net de nevera i delicioses i molt "resultones" per un bon menjar!
ResponEliminaa ver a quien no le gusta una buena quiche como esta,es deliciosa¡¡
ResponEliminapeto
HEm arribat al teu blog de casualitat, però ens ha agradat tant que ens hi quedarem!!
ResponEliminaI amb aquesta quiche ens has acabat de conquistar!!
ptns!!
Un quiche que de ben segur probaré de fer-lo.....
ResponEliminaAl nostre bloc, t'entreguem el premi "THE VERSATILE BLOGGER AWARD".
Esperem que et faci il.lusió.
Petonets
http://tastdecuina.blogspot.com