diumenge, 7 d’abril del 2013

Guisat de Carbassa




El fred encara no ens acaba de deixar, així que abans que marxi us deixo aquesta recepta: un guisadet de carbassa, ideal per un soparet!
La recepta original és d’en Karlos Arguiñano però jo no la vaig seguir al peu de la lletra, ja que el brou el vaig fer com el faig sempre, no hi vaig afegir blat de moro ni les herbes aromàtiques que ell hi va posar. Igualment és molt bona! Si voleu la recepta original la podeu trobar aquí
Espero que us agradi!!

Ingredients:

- 600 gr. de carbassa
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 150 gr. de fideus gruixuts
- Crostons de pa
- 1l de brou de pollastre
- oli d'oliva verge extra
- sal

Preparació:

Pela i pica la ceba i 2 grans d'all. Posa a coure en una cassola amb un raig d'oli. S'assaona. Pela el tomàquet, ratlla’l i incorpora’l.
Pela la carbassa, talla-la en daus grans i incorpora juntament amb els fideus. S'ofega i aboca el brou. Coure tot durant 10 minuts.
Servei la sopa acompanyada dels crostons de pa.


10 comentaris:

  1. la socurruguda carbassa, quins plats mes bons que ens dona,aquet guisat per exemple es fabulòs...i amb aquesta fred ens entra de maravella.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. La carbassa dona mol lloc a tots els guisat, cremes, postres....
    Es molt socorrida.
    Petonets Neus

    ResponElimina
  3. Que bueno este guisito y además todavía apetecen, besos
    Sofía

    ResponElimina
  4. Jo sóc d'aquests guisats tot l'any, que la carbassa m'encanta!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. M'encanten els plats de cullera i jo com la Gemma en menjo tot l'any!
    Petunets,
    Eva

    ResponElimina
  6. Doncs jo no n'he fet mai de carabassa guisada, ho hauré d'esmenar això!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. un guisado muy rico y super apetecible,genial se ve
    peto

    ResponElimina
  8. Una sopita de las que entona el cuerpo :)

    Bss

    ResponElimina
  9. Em recorda la que preparava la meva mare!! què bona! bon cap de setmana!

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.