El fred encara no ens acaba de deixar, així que abans que marxi us deixo aquesta recepta: un guisadet de carbassa, ideal per un soparet!
La recepta original és d’en
Karlos Arguiñano però jo no la vaig seguir al peu de la lletra, ja que el brou
el vaig fer com el faig sempre, no hi vaig afegir blat de moro ni les herbes
aromàtiques que ell hi va posar. Igualment és molt bona! Si voleu la recepta
original la podeu trobar aquí.
Espero que us agradi!!
Ingredients:
- 600 gr. de carbassa
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 150 gr. de fideus gruixuts
- Crostons de pa
- 1l de brou de pollastre
- oli d'oliva verge extra
- sal
Preparació:
Pela i pica
la ceba i 2 grans
d'all. Posa a coure en una cassola
amb un raig d'oli. S'assaona. Pela el
tomàquet, ratlla’l i incorpora’l.
la socurruguda carbassa, quins plats mes bons que ens dona,aquet guisat per exemple es fabulòs...i amb aquesta fred ens entra de maravella.
ResponEliminaPetonets.
La carbassa dona mol lloc a tots els guisat, cremes, postres....
ResponEliminaEs molt socorrida.
Petonets Neus
Que bueno este guisito y además todavía apetecen, besos
ResponEliminaSofía
Jo sóc d'aquests guisats tot l'any, que la carbassa m'encanta!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaM'encanten els plats de cullera i jo com la Gemma en menjo tot l'any!
ResponEliminaPetunets,
Eva
Doncs jo no n'he fet mai de carabassa guisada, ho hauré d'esmenar això!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
un guisado muy rico y super apetecible,genial se ve
ResponEliminapeto
Una sopita de las que entona el cuerpo :)
ResponEliminaBss
Em recorda la que preparava la meva mare!! què bona! bon cap de setmana!
ResponEliminaTé una pinta molt bona!
ResponEliminapetons