dimecres, 24 d’abril del 2013

Magdalenes/Muffins de plàtan




Rondaven per la meva nevera dos plàtans massa madurs per ser menjats, però massa bons per ser llençats, i com a casa som d’aquells que intentem no llençar res de menjar... hem vaig posar a buscar per internet alguna cosa en què es poguessin aprofitar! I així vam provar aquestes magdalenes!
La veritat és que són  molt millors del que hem pensava en un principi. Fàcils i amb un gustet a plàtan molt bo.
A casa no van causar furor quan ja estaven fetes, però quan van ser tastades van caure una darrera de l’altra!
Per cert, la recepta la vaig trobar a Directoalpaladar.

Ingredients:

- 2 plàtans madurs
- 100g de sucre
- 1 ou
- 70g de mantega pomada
- 2 culleradetes de llevat en pols (tipus Royal)
- ½ culleradeta de sal
- 200g de farina

Preparació:

Comencem aixafant els plàtans amb una forquilla i barrejant el puré amb el sucre, l’ou i la mantega pomada.
Per una altra banda, tamisem la farina amb el llevat i incorporem la sal. Afegim aquesta barreja a la barreja anterior. Ho barregem tot bé.
Omplim les càpsules per magdalenes fins ¾ parts de la seva capacitat i fiquem al forn a 180ºC, prèviament escalfat, durant uns 20-25 minuts. El temps dependrà de la mida de les magdalenes.

8 comentaris:

  1. Quin gustet mes bò han de tenir...amb platan...ummmmmm...per esmorsar !!!
    Petonets,

    ResponElimina
    Respostes
    1. queden molt bones!! i amb gotetes de xocolata han de ser de vici!!!

      Elimina
  2. Riquisimas yo las hice una vez siguiendo la receta de las recetas de María y nos gustaron mucho, estoy segura que siguiendo la receta de Directo al paladar, estaban igual de buenas, a ñas pruebas me remito, solo ver la foto, te apetecen, besos
    Sofía

    ResponElimina
    Respostes
    1. mirare la pagina de las recetas de maria porque no la conozco, pero seguro que tambien son muy ricas! a mi todo lo que lleva platano me encanta!

      Elimina
  3. A casa tampoc llancem mai res!
    Segur que després de tastar-los, tothom volia repetir, je je je...

    ResponElimina
    Respostes
    1. un cop va fer la primera queixalada ja n'agafava una altra amb l'altre mà! i aixo que al principi va arrufar el nas!! jijiji

      Elimina
  4. una receta de aprovechamiento bien buena¡¡
    peto

    ResponElimina
  5. No son temps de llençar menjar... i si es pot aprofitar per aquestes magdalenes, fantàstic.. fan molt bona pinta.

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.