Rondaven per la meva nevera
dos plàtans massa madurs per ser menjats, però massa bons per ser llençats, i
com a casa som d’aquells que intentem no llençar res de menjar... hem vaig
posar a buscar per internet alguna cosa en què es poguessin aprofitar! I així
vam provar aquestes magdalenes!
La veritat és que són molt millors del que hem pensava en un
principi. Fàcils i amb un gustet a plàtan molt bo.
A casa no van causar furor
quan ja estaven fetes, però quan van ser tastades van caure una darrera de l’altra!
Per cert, la recepta la vaig
trobar a Directoalpaladar.
Ingredients:
- 2 plàtans madurs
- 100g de sucre
- 1 ou
- 70g de mantega pomada
- 2 culleradetes de llevat en
pols (tipus Royal)
- ½ culleradeta de sal
- 200g de farina
Preparació:
Comencem aixafant els
plàtans amb una forquilla i barrejant el puré amb el sucre, l’ou i la mantega
pomada.
Per una altra banda, tamisem
la farina amb el llevat i incorporem la sal. Afegim aquesta barreja a la
barreja anterior. Ho barregem tot bé.
Omplim les càpsules per
magdalenes fins ¾ parts de la seva capacitat i fiquem al forn a 180ºC,
prèviament escalfat, durant uns 20-25 minuts. El temps dependrà de la mida de
les magdalenes.
Quin gustet mes bò han de tenir...amb platan...ummmmmm...per esmorsar !!!
ResponEliminaPetonets,
queden molt bones!! i amb gotetes de xocolata han de ser de vici!!!
EliminaRiquisimas yo las hice una vez siguiendo la receta de las recetas de María y nos gustaron mucho, estoy segura que siguiendo la receta de Directo al paladar, estaban igual de buenas, a ñas pruebas me remito, solo ver la foto, te apetecen, besos
ResponEliminaSofía
mirare la pagina de las recetas de maria porque no la conozco, pero seguro que tambien son muy ricas! a mi todo lo que lleva platano me encanta!
EliminaA casa tampoc llancem mai res!
ResponEliminaSegur que després de tastar-los, tothom volia repetir, je je je...
un cop va fer la primera queixalada ja n'agafava una altra amb l'altre mà! i aixo que al principi va arrufar el nas!! jijiji
Eliminauna receta de aprovechamiento bien buena¡¡
ResponEliminapeto
No son temps de llençar menjar... i si es pot aprofitar per aquestes magdalenes, fantàstic.. fan molt bona pinta.
ResponElimina