dissabte, 13 de juny de 2020

Llaminera de porc amb poma


Hola a tots i totes!!

Aquesta vegada m’he endarrerit una mica per publicar el post, però és que no he trobat gaire el moment d’escriure...
Per altra banda, m’he embarcat en el repte de bhealthy, que es basa sobretot en menjar el més sa possible i fer exercici. Així que hi ha moltes coses que ara no puc cuinar.... Però tot i això, intento fer els menjars el més atractius possibles, per tal que no se’ns faci gaire pesada la cosa
Avui us porto una recepta super fàcil, sana i molt gustosa. Espero que us agradi!

Ingredients:
- 2 pomes
- 1 ceba
- 1 llaminera de porc tallada a filets
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge

Preparació:
Salpebrar la llaminera.
Posar un raig d’oli d’oliva en una paella i coure els talls de llaminera fins que siguin daurats.
Tallar una ceba a trosso no gaire petits. Afegir a la paella quan la carn sigui daurada i la tapem. Deixar coure, anant remenant, fins que la ceba sigui gairebé cuita.
Pelar i tallar les pomes a trosso i afegir a la paella. Deixar coure amb la paella tapada fins que la poma sigui cuita.





Cap comentari:

Publica un comentari

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.