dissabte, 3 de novembre del 2012

Panellets 2012 i LIEBSTER AWARD


Aquest any he fet panellets perquè tenia un encàrrec d'una coneguda que volia fer un obsequi als seus clients el dia de la Castanyada, així que hem vaig fer un tip de fer panellets. No penjo la recepta perquè és la mateixa que la de l'any passat, que la podeu trobar aquí. A més a més, aquest any no he fet cap panellet de novetat perquè amb tota la feinada que tenia no vaig tenir gaire esma per innovar, així que vaig fer els de tota la vida, els mateixos que els de l'any passat, que eren agafats d'una recepta de la Gemma de la Cuina de casa i que van quedar súper bons.
Aquí us deixo una foto perquè pugueu veure com van quedar.


A més a més aprofito per enllestir un tema que tinc pendent des de fa dies i que hem va fer molta il·lusió!

Ja fa uns dies les companyes del blog Fórmules culinàries em van atorgar el premi LIEBSTER AWARD, el qual té unes regles, que són:


- explicar 11 coses sobre tu.
- respondre les 11 preguntes sobre tu.
- triar 11 blocs i nomenar-los al post.
- seguir a la persona que t'ha nomenat.
- visitar tres dels blocs nomenats.

Les 11 coses sobre nosaltres:
 
- De professió.... jurista en tràmits. Estic acabant la carrera de dret tot i que vaig estar treballant 7 anys en una entitat financera com a "administrativa" i ho poso entre cometes perquè feia una micona de tot! 
- Tinc 27 anys i no tinc fills
- Tinc dos gats i són l'alegria de casa meva
- Visc a Sabadell
- El meu blog neix arran d'un curs que vaig fer sobre noves tecnologies a la feina i com que la tasca era crear un blog el vaig fer sobre un tema que m'apasiona: la cuina
- M'agrada la cuina tradicional, la de tota la vida, la que ens ensenyen les mares i les àvies.
- Quan viatgem ho fem planificant els menjars per tal de tastar totes aquells plats típics del lloc on anem.
- Un altre dels meus "hobbies" és la lectura
- M'encanta cuinar pels altres, per mi em fa mandra...
- El que més m'agrada és cuina dolços perquè el dolç em perd
- Sóc adicta a la xocolata

Les respostes a les 11 preguntes que ens fan:

- Com et definiries?
Sóc una persona agradable i crec que empàtica. Sóc molt mandrosa i em costa molt posar-me a fer les coses però quan les faig sóc metòdica i treballadora.

- Quin és el teu plat preferit?
M'agrada molt el dolç per tant gairebé qualsevol plat dolç em perd. De plat salat..... podríem dir que la pasta o el magret d'ànec amb qualsevol salsa!

- Prefereixes cuinar o que et cuinin?
Prefereixo cuinar, però a vegades també m'agrada molt que hem cuinin!

- Quines són les teves postres preferides?
La xocolata!!

-Si us haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria?
Per cuinar salat: la ceba sempre i un rajolí de vi en segons quins plats


- Quin és el millor viatge que heu fet?
A Roma, vaig menjar una pasta i un mousse de mascarpone en una tratoria típica del barri del Trastevere....mmmmm!

- Quin és el millor restaurant en el que has menjat?
Ufff....... Cal Pini (Tossa de Mar), hi fan el millor arrós negre que he provat!

- Us agrada més la carn o el peix?
 La carn

- Quin és el vostre formatge preferit?
Un formatge suau, no gaire curat.

- Xocolata negra o amb llet?
Negra.

- Quin és el pitjor plat que has provat mai?
Un plat dolent.... un plat de pasta que en teoria portava salsa de tofona però que no tenia gust a res!
  
Bé, aquí estan els 11 blocs als qui els atorgo el premi

Moltes Felicitats a tots ells!!

1.- La cocina de vifran. http://blogdecocinadevivi.blogspot.com.es/

2.-Cuinejar http://cuinejar.blogspot.com/

3.-Fem un mos http://femunmos.blogspot.com.es/

4.-Tast de Cuina http://tastdecuina.blogspot.com.es/

5.- Pa amb tomàquet http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/

6.- Les receptes d'en Miquel http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com.es/

7.- Les receptes de la Dolors http://lesreceptesdeladolors.blogspot.com.es/

8.- El taller de cuina http://www.eltallerdecuina.cat/

9.- Tapa't.... de tapes http://tapatdetapes.blogspot.com.es/

10.- La cocinera de Bétulo http://cocinabetulo.blogspot.com.es/

11.-Bufet de postres http://bufetdepostres.blogspot.com.es/

7 comentaris:

  1. Qué bons els panellets cassolans, clar que si has fet tants els deus tenir una mica avorrits.
    Enhorabona pel premi i moltes gràcies per compartir-lo amb mi.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gracies per pensar en mi ! Em fa molta ilusió, de veritat. Ara suposo que es tracta de fer el que has fet tu, i explicar 11 coses sobre mi, respondre les 11 preguntes i nominar a 11 blogs mes...I enhorabona per la panelletada ! fan molt bona pinta !

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats pel premi, i per haver fet tans panellets, i que t'han sortit tan bé.

    ResponElimina
  4. Gràcies per compartir el premi amb mi...Segur que vas gaudir fent els panellets. A mi també em passa com a tu...cuinar pels altres: som tant altruistes, oi?

    ResponElimina
  5. Esperem que aquest premi, tot i la mandra que fa escriure'l, et doni la empenta per continuar fent receptes sense parar!!
    Felicitats de nou!!
    ptns!!

    ResponElimina
  6. panellets per encàrreg??? Quina feinada! :)
    Segur que van ser tot un èxit ;)

    ResponElimina
  7. Neus felicidades por el premio,por tus panellets y piensa que si te los han pedido es porque saben que son muy buenos y ademas de la Gemma no fallan nunca.Espero que te anime este premio a seguir este estupendo blog y a cocinarnos,compartir y aprender mutuamente.
    Tambien darte las gracias por el premio que me has otorgado,de verdad muy feliz me has hecho,pero quería decirte que no participo en cadenas de premios, aunque respeto a los que quieran hacerlo.
    Gracias por todo
    peto

    ResponElimina

Comenta, critica, parla’n,…. tots els comentaris són benvinguts i agraïts. Un blog es nodreix, creix i evoluciona gràcies als teus comentaris.
Gràcies per perdre uns minuts en deixar la teva opinió.