Igual que en el gelat de
vainilla, la recepta està adaptada del blog Denikatessen, que m’encanta i
proposa una pila d’idees per fer gelats casolans sense geladora.
Aquest gelat té un gust
intens de cireres amb el puntet del iogurt que és ideal!! Proveu-lo!
Ingredients:
- 400 g de cireres (un cop els
hem tret el pinyol)
- 15 ml de rom blanc
(opcional)
- 150g de sucre
- 5ml de suc de llimona
- 3 iogurts grecs naturals
Preparació:
Rentar i treure els pinyols
de les cireres. Posar-les en un bol juntament amb el sucre i el rom, barrejar i
deixar macerar. (Jo les vaig deixar tota la nit dins la nevera però amb 2-3
hores a temperatura ambient n’hi hauria prou).
Un cop macerades les
cireres, triturar-les amb la batedora i afegir-hi el suc de llimona i el iogurt. Si es vol es pot passar la
barrejar per un colador, però jo no ho vaig fer.
Posar la barreja en un
recipient que es pugui ficar al congelador i deixar-la-hi una hora més o menys.
Un cop passat aquest temps, batre la barreja amb una batedora de barnilles
elèctric per trencar els cristalls que s’hagin format. Fer aquesta operació cada
30-45 minuts durant 2 o 3 hores. Quan el gelat tingui la textura idònia ja el
podem deixar al congelador llest per menjar.
Hola Neus, gràcies per participar al "Escaparate" del meu bloc amb aquesta versió tan interessant d'una de les meves receptes. T'agraeixo el crèdit encara que aquesta sigui més teva que meva. Ja la pot veure tothom que vulgui al meu bloc. Petons.
ResponEliminaEstic encantada de participar Nika!! El teu bloc m'agrada molt i amb el tema gelats em tens totalment enganxada! Ja he tornat a fer el gelat de vainilla i estic mirant com adaptar una de les teves receptes per fer-ne un de mango! Gràcies per passar per aquí. Petons
EliminaAixò del rom per macerar m'agrada... Un gelat interessant!
ResponEliminaEl rom pràcticament no es nota i en el resultat final ni rastra, però és ideal per macerar les fruites i també perquè el gelat no quedi tan dur! Queda un gelat molt bo!
EliminaQuin gelat més bo!!!! el provaré de fer ben aviat!
ResponEliminaPetonets
Prova'l MaryLou que queda un gelat boníssim i molt natural!
EliminaJo també m'estic convertint en una fanàtica dels gelats!!! Haig de provar la teva proposta!
ResponEliminaMònica la combinació de fruita fresca i iogurt queda deliciosa!!! Ja he vist que estas molt activa amb la geladora! Si proves aquesta recepta segur que no et decepcionarà!
EliminaNeus, se me esta haciendo la boca agua solo de leer los ingredientes, al ver que lleva ron que le da un toque especial, me has animado a prepararlo, que bueno tiene que estar, besotes
ResponEliminaSofía
estaba muy rico sofia, y además facilisimo! si lo pruebas no te decepcionara!
Elimina